We hebben een team Pelvic Chair !

0 Comments


De Pelvic Chair heeft nu een Student Project Team!

Het speciale ontwerp van de bekkenstoel stabiliseert het bekken met als doel het ongemak in de onderrug en het bekkengordelongemak te verminderen.

Ik ben erg trots om aan te kondigen dat Student Werktuigbouwkunde van de Hogeschool Rotterdam Rotterdam is begonnen aan een Project om het huidige ontwerp van het functionerende prototype te verbeteren en het gemakkelijker te maken om de Pelvic Chair op grotere schaal te produceren, zodat we kunnen beginnen met het uitvoeren van veldwerk. testen met een aanzienlijk aantal stoelen.

 

Ik ben erg dankbaar en oprecht opgewonden dat deze kans voor mij werd

beloond, aangezien ik de Pelvic Chair al meer dan tien jaar in de maak heb. Nu ik het prototype van de grond af heb opgebouwd en het studentenproject van de grond zien komen, versterkt dit mijn toewijding om deze geweldige uitvinding naar de massa te brengen.

 

De studenten voerden de Project intake uit, waar ze de impact onderzochten die de Pelvic Chair kan hebben op het leven van mensen en wat de omvang van het project zal zijn.